KantershofenZO. Ofwel Kantershof en Amsterdam Zuidoost

Amsterdam Zuidoost, de Bijlmermeer We zijn er in 1976 komen wonen. In de flat Haag en Veld. Toen konden we nog direct uit de flat een woestenij inlopen, wat nu Bullewijk heet.
Ideale wandelmogelijkheden met de cocker spaniel Joris, die we toen hadden. Inmiddels is dat gebied geheel volgebouwd met bedrijven, nog meer flats, de Arena met z'n boulevard. Rond Ikea zijn ook de laatste vrije stukjes volgebouwd.

Sinds 1985 wonen we in Kantershof. Rondom - zo ook in de K-buurt vond de laatste 15 jaar een vernieuwing plaats. Flats moesten wijken voor laagbouw. De laatste jaren leidt ons VeBeKa-buurthuis een tanend bestaan. Vernieuwing zit daar echter niet (meer) in. Reden om samen met overbuurvrouw Liesbeth een digitale ontmoetingsplek voor de buurt Kantershof en de directe omgeving (Amsterdam)
Zuidoost te ontwikkelen. Media 2011 zijn we de website gestart met subsidie van de Stadsdeelraad en deze begint te groeien. Ook vindt er steeds meer interactie met buurtbewoners plaats.

Wil je weten wat hier allemaal gebeurt? Klik op onderstaand plaatje. Het nieuws op KantershofenZO is makkelijk te volgen via Facebook en twitter (zie de homepage van de site).