Nieuws
Amsterdam Zuidoost
16 maart 2013
Bij de Ouderkerkerplas
18 januari 2013
Nieuwjaarstraining
5 januari 2013
Wandeling Beerzer Bulten
2 januari 2013
Slipjacht Archem
30 december 2012Nabij de Hoge Dijk - en zeker uit de wind - waren baas en hond goed in de weer.

Feike en Fido doen niet meer mee. Bentse (homepage) liet zich van z'n beste kant zien.

Ook (eens in de veertien dagen) meedoen met je Stabij- of Wetterhoun?
Stuur Henk een mailtje en je hoort waar en wanneer.

Foto's van eerdere trainingen!Met dit winterweer zit de Ouderkerkerplas vol vogels en je kunt er ook nog 'ns prettig wandelen.
En er valt natuurlijk een hoop te zien.De traditionele Nieuwjaarstraining gaat steevast samen met allerlei hapjes en drankjes. De één bakte een taart, een ander bracht zalm-sandwiches, bubbels of Gluhwein mee. Ook aan de honden was gedacht: levercake en tonijnhapjes. Een grote picknicktafel op de Fransche Kamp was het buffet.

Rosita en Evelien (van ons jachtrainingsgroepje) zaten ook op de Kiekebelt.
De vogels rondom het huisje waren niet gewend te worden gevoerd, maar na een dag hadden we uitzicht op o.a. kool-, en pimpelmezen, appelvinken, roodborstje, een boomklever, boomklever en specht.
Twee dagen later hebben we met Evelien en Teuntje in de Beerzer Bulten gewandeld.

Twee jaar geleden stonden we aan de 'verkeerde kant' van de Regge toen een enorm hondengeblaf steeds dichterbij kwam. Het bleek een slipjacht, die we dit jaar - bij toeval - van dichtbij konden volgen.
Huis Archem was plaats van vertrek en aankomst.

Nieuw: Het fotoverslag!

Sneeuw van korte duur
7 december 2012
Dichtbij huis trainen
10 november 2012
Bentse op Fokkersdag
27 oktober 2012
In de Sahara
24 oktober 2012
Bentse zwemt!
7 juli 2012Sneeuw levert altijd fraaie plaatjes op. Fido was niet onder de indruk van de sneeuwpop bij het Diemerbos. Bentse bekijkt de sneeuwhond (foto boven), maar Feike daarentegen moest niets hebben van die sneeuwhond
.Voor ons was de training lekker dichtbij, want bijna in onze achtertuin (het Diemerbos). Mistig en fris was het, met onvermoede prestaties...

Ook (eens) meedoen? Stuur Henk een mailtje en je hoort waar en wanneer.

Foto's van eerdere trainingen!Op de nestkeuring van Bentse waren broer Jelle en vader Fedde aanwezig.
Hij zag zijn broer voor het eerst, het klikte wel tussen de twee broers. Bentse kreeg een goede beoordeling.

Een paar dagen geklust bij Jenne en Ingrid. Tegenover hun boerderij in de Beerzer Bulten kun je heerlijk wandelen: heuveltje op, heuveltje af. Dula en Aske waren ook mee.
Kleinschaliger dan de Soester Duinen ligt even verderop, tussen Beerze en Ommen de Sahara, een zandverstuiving. (foto homepage)
In de herfst levert dat fraaie plaatjes op. We hadden de hele 'zandbak' voor onszelf.

Enkele nieuwe gezichten bij de training, mooi weer, appelgebak bij de koffie. Wat wil je nog meer?
Dit bijvoorbeeld: na afloop met enkele honden het water in en... Bentse zwemt voor de eerste keer naar de dummy zie foto boven.
En het bleef niet bij 1 keer. Da's pas kicken!

Hoorneboegse hei
29 januair 2011
Kamp.Clubmatch
9 april 2011
Kerstwandeling Vilsteren
24 december 2010
Sneeuwwandeling
27 november 2010
Drukbevolkte hei
20 november 2010

Het was mooi weer voor een wandeling op de Hoornboegse heide. Een beetje winderig en koud. Voor Feike zaten er een hoop geuren in de lucht, Fido had wel zin in een spelletje met een stok.

De Kampioensclubmatch 2011 werd gehouden in de Hanzehal in Zutphen waar ook enkele van Feike's kinderen meededen. Bekijk de sfeerplaatjes


Met kerst waren we in een huisje aan de Kiekebelt in Ommen.
In de vooravond van tweede kerstdag waren we uitgenodigd voor een kerstwandeling in Vilsteren door Jenne en Ingrid. Zij zijn de baasjes van Aske en Dula.
Een gids leidde ons langs een aantal 'levende voorstellingen uit die tijd'.
Leuk detail is dat de baby's die in 2010 zijn geborenallemaal wel even Jezus zijn geweest in de kerststal.
Met Fido, Feike, Aedske en Siebe gewandeld in het Diemerbos. Het was Siebes eerste echte kennis-making met sneeuw. We kwamen Nicky Gootjes tegen. Zij ging een van haar ANWB-routes Wandelen met je hond nog eens checken. Letterlijk in onze achtertuin.Vorig weekend liepen we nog op een een zonnig en drukbevolkte (en -behonde) Hilversumse hei.

Workshop speuren
18 september 2010
Feike 2x opa op één dag
5 oktober 2010
Strand van Renesse
9 oktober 2010
Bos en hei
12 en 15 september 2010
Feike's Fokkersdag
25 september 2010

Hounen speuren De Jacht- en Werkcommissie (NVSW had een workshop speuren georganiseerd bij Nicky Gootjes in Apeldoorn. Een leerzame dag over de opbouw van het speuren en hondengedrag. Doutzen (zoon van Feike en Sietske) deed ook mee.

 


Foto's Marjan en Ben Jutting

Joppe (Errit Feike), zoon van Feike en Sietske fan è Alde Leane is op 5 oktober 2010 tweemaal vader geworden.
Met Nynke kreeg hij acht (4/4) pups, met Joska (foto boven) twee reutjes.Als je toch in Zierikzee bent, en 't is prachtweer, ga je ook een strandwandeling maken in het nabijgelegen Renesse.


Zondag (12) weer eens over een zonovergoten Hoornboegseheide gewandeld. De heide was paarser dan ooit. Dat leverde enkele mooie plaatjes op. Woensdag de 15e hebben we de herinrichting van het Diemerbos bekeken. Veel waterpartijen, met langzaam aflopende oevers. Uitermate geschikt om waterwerk te oefenen. Paden zijn verhard en delen van het bos zijn vervangen door fraaie doorkijkjes. v Feike had op het laatst nog behoefte aan een eigen inspectie.

Op de NVSW Fokkersdag in de Hanzehal werd Feike's laatste nest met Dieuwke gekeurd.
Alle vier nakomelingen waren aanwezig: drie teven, waarvan een
bruin/witte en een bruin/witte reu.
Jammer dat de keurmeester niet eerder bruine Stabij's had gekeurd
.

 

Dag Levend Erfgoed
29 augustus 2010
Kunstmarkt Weesp
28 augustus 2010
Met Jikke rond de Plas23 juli 2010 Risha komt logeren
10 juli 2010
Op de Braderie den Ham
28 juli 2010


Op de Dag van het Levend Erfgoed kon iedereen de dieren zien, horen, ruiken, voelen én ondervinden waarom het Nederlands levend erfgoed behouden moet blijven. Runderen, paarden, geiten/schapen, kleinvee en honden maken er deel van uit. Varkens waren (fysiek) niet aanwezig (foto boven). Voor de Stabij- en Wetterhounen een perfect moment onder de aandacht van een groot publiek te komen. Het was een natte dag op Landgoed Velder te Liempde. Meer foto's op de site van de
NVSW.

 


Zaterdag
was het begin van een druk weekend. We stonden op de Kunstmarkt van Weesp. Wat met een forse regenbui begon, eindigde met stralend weer. Met kaarten is dat wel een vereiste. Een kraam met prachtig uitzicht over de Vecht (= dubbele kaart). Net als vorig jaar waren de Clinclowns er. Onder de indruk van de kaarten, zeker toen ze zichzelf en collega's op de kaarten herkenden.

(foto boven Niels Vunderink)
Jikke kwam op bezoek (met Niels en Jacquelien). Maar eerst gingen we wandelen rond de Gaasper-plas. En dan kun je water in, water uit. Om de zoveel meter volgde Jikke Fido het water in en andersom. Zie ook de foto's op Jikkes site.


De vakantie (het voorseizoen) op camping de Linderbeek zit er al weer twee weken op. Risha is komen logeren. Twee weken blijft ze. Het weer is uitnodigend om te gaan zwemmen in de Gaasperplas. Risha voelt zich prima thuis. Fido en Feike zijn ook wel van haar gecharmeerd.


Op onze vakantielocatie, dit keer met tent hebben we op de Braderie tijdens de Hammer Brinkdagen gestaan; een voorproefje voor die in Weesp (laatste weekend van augustus). We hadden de kraam ingericht met ingelijste illustraties en kaarten. Crea-prints, dubbele kaarten met een geïllustreerde, grafische of met een onverwachte dimensie (géén 3D).

Wandeling met Bohdi
23 januari 2010
In Doetinchem
26/27 februari 2010
Kamp.clubmatch 2010
10 april 2010
Jachtproeven Grou
28 mei 2010
Fokkersdag Feike
8 mei 2010

Hester kwam met Bohdi (zoon van Feike en Jikkejolien) wandelen in het Diemerbos. Soms los, kijken of Fido de stok wil loslaten of lekker racen door de sloten en het gevolg laat zich raden. De mannen konden het prima met elkaar vinden.

Op bezoek bij Willem en Ieke. Kjille, Heike (moeder van Feike), Diewke en haar dochter Jane wonen bij hen. Feike is de vader van Jane (gelijkenis?). Een omheinde uitlaatplek ligt vlak voor hun deur. Op landgoed Slangenburg is de vrijheid te groot. Jane jaagt achter haar vader aan. Willem weet ze uiteindelijk terug te roepen. 

Stabijs, Wetters Op de Kampioenschapsclubmatch van de NVSW deed veel familie van Feike in diverse klassen mee. Moeder Heike (U, 4e), zoon Spyke (U, 3e) en zoon Joppe (ZG). Dochters Jane (U), Elske (ZG) en Brenda Jikke (ZG). Jikke (van Jacquelien en Niels, (vrienden van Fido) werd ook ZG beoordeeld. Op de NVSW-site de volledige uitslag en meer foto's.

 

jachtproeven, Stabijhounen, Wetterhounen
Vrijdagmiddag zijn we neergestreken op De Alde Stjelp, een boeren-minicamping vlakbij de jachtproevenlocatie. Zaterdag hebben we met vijf stabijs meegedaan aan de (NVSW) proeven. Siebe was nog te jong om deel te nemen. Bekijk de impressie van de proeven en de camping palnaast een natuurgebied. Meer foto's op de NVSW-site.

Twee nesten van Feike werden gekeurd in de Hanzehal in Zutphen. Die met Jikke Jolien en direct daarna in dezelfde ring die met Sietske. Alle eigenaren waren zeer enthousiast met en over hun hounen.

Rally_O en CaniCross
11 oktober 2009
Uit logeren
19 september 2009
Fido opa
6 november 2009
Lensen boten
13 november 2009
Kerstvakantie
19 dec. 2009 - 3 januari 2010

Zaterdag bij de Fokkersdag in Zutphen geweest. We maakten daar kennis met Rally-O. Fido was er enthousiast over, Feike wat minder. Daar spraken we ook Henk die met Bouke de zondag erop bij het Gaasperplas aan een CaniCross meedeed. Dat is op loopafstand van ons huis, dus daar gingen we kijken. Ook Paula van onze dierenartspraktijk bleek mee te doen met haar (zwarte) koningspoedel. En als je niet meedoet, valt er ook nog genoeg te beleven. Feike met Aedske lekker graven en Fido in de Gaasperplas.

Fido en Feike gingen logeren in Langelo. Daar wonen ook Jikkejolien en dochter Elja. Het laat zich raden wie de vader is.

Fido is opa geworden, dochter Lobke werd moeder van zeven pups en dan ga je natuurlijk op bezoek. Ze zijn nu zo'n drie weken oud en hebben fraaie kopjes. Leuk om te volgen hoe zich dat ontwikkeld.

Voorouders van Arina waren reders in Terneuzen. In 1922 verging een van de Lensen-boten de Cornelis en alle opvarenden - grotendeels uit Terneuzen - kwamen om. Voor de nabestaanden werd nu een gedenksteen onthuld aan de Scheldedijk. Na de onthulling was een gedenkdienst en werd een boek over de (boten van de) Lensen's gepresenteerd.

 

De eerste 10 dagen waren we met z'n vieren in Ommen. Fido, Feike (vader van), Dula en (moeder) Aske. Veel gewandeld en en (wild) gezien rond Landgoed Eerde, vlakbij de Lemelerberg. Ook de Vensterbaankiesroutes rond Egede zijn de moeite waard. Daarna aan een georganiseerde wandeltocht deelgenomen rond Dalfsen. Met onderweg gluhwijn, snert, midwinterhoornblazers, musikanten en verhalen vertellers. De streektaal was goed te volgen

In 't zweet
2 augustus 2009
Vakantie voorbij
5 juli 2009
Het Amsterdamse bos
9 augustus 2009
Pia og Kim
June, 11 2009
Jane doet examen
5 september 2009

Stabij, zweetwerk

24 uur geleden twee zweetsporen uitgezet in Het Diemerbos. Eerst ging Feike om daarna een eigen spoortje te lopen... En daarna Fido, die in de auto wachtte. Met een beetje steun brachten ze het beiden tot een goed eind.

De vakantie zit er weer op. Kiki was mee de laatste twee weken. Veel met de kano 'op pad' geweest. De Regge totaan de Overijsselse Vecht. Veel nesten gezien onderweg. De Vecht afgezakt vanaf Hardenberg totaan Junne. Net als de Regge ook in de Vecht nieuwe meanderende stukken.

Ook nog op zoek geweest bij Dieuwke en de pups van Feike (op de site van de Fryske Struners)

(foto boven Niels Vunderink) 'Of we ook kwamen wandelen in het Amsterdamse Bos', vroegen Niels en Jacquelien. Tom, Freek en hun stabijs waren er ook. Veel gezwommen en geravot. Feike en Fido moesten nog even achter een haas aan. Fido werd pas twee uur later door Niels gespot.

The puppys of Kitta and Feike are six and a half weeks old when we visited them. We were warmly welcomed by Pia and Kim at Adum (DK). The puppys had anough room to play and they could examine what they liked. The puppys looked very nice and hopefully one of more of them will appear in a show. For the house training Kim made a cart, to bring all eight puppys quickly outside. Just see the pictures.  

Jane, de 4 maanden oude dochter van Feike en Dieuwke deed examen en slaagde met fraaie cijfers. Na afloop met alle zes de honden naar buiten. En binnen natuurlijk ook. Wat is het ontzettend leuk om op zulke momenten de vele gelijke- nissen tussen vader en dochter te zien.

DD
5 juni 2009
Twee nesten
5 mei 2009
Kampioensclubmatch '09
5 april 2009
Kanotocht van 4 uur
23 mei 2009
Nestkeuring
16 mei 2009

Doetinchemse Dieuwke, Ze woont bij de fokster van Feike. Feike heeft Dieuwke (uiteraard geen verwantschap) gedekt en nu zijn de pups 4 weken oud. Fido en Feike mochten er nog niet bij, want pups nog niet ingeent. Buiten mochten Dieuwke, Heike, Kjille, Fido en Feike wel even met elkaar rondbanjeren

 

Feike heeft kort achter elkaar twee dekkingen gedaan. Acht pups met Kitta en vier pups met Dieuwke, geboren op 3 mei. Twee zwart-witte teven en één bruin-witte. Eén reu, ook bruin-wit. Meer op de site van de Fryske Strúners. (Foto's: Willem Stemerdink.) In Denemarken bracht Kitta op 25 april al acht jongen ter wereld (5 teven). Meer op hun site... Toch wel een dubbel gevoel... Vier weken geleden is Feike geopereerd aan een cyste tegen zijn prostaat en één erin. Na overleg met de chirurg moest hij toch ook gecastreerd worden. De uitslag van het weefselonderzoek was gelukkig goed.

In de Hanzehal in Zutphen zagen we een aantal nazaten van Fido en Feike terug. Op de homepage hun beider dochters, allebei wonend bij de familie Groeneveld. Lobke (2e van links en dochter van Fido) werd evenals Feike Uitmuntend beoordeeld, bij de eerste zes, maar net buiten de prijzen. De moeder van Feike: Heike werd 2e bij de veteranen teven (zie foto, R). Zoon Spyke (Feike/Jikkejolien) kreeg ZG in de Openklas. Joppe (Errit Feike), dochter van Feike en Sietske, werd 3e in de Baby-klasse.

Op de verjaardag van Fido en Kiki - de kat moest in de caravan blijven - gingen we met Jenne, Ingrid, Mariska, Ewout, de stabijhounen Aske, Dula en de onze (Fido en Feike) een kanotochtje maken. Het zou bijna zes uur duren. Niemand klaagde daarover na afloop.

Slechts twee pups (Anke en Bruce) uit het nest van Lokke en Feike waren aanwezig bij de NVSW-Fokkersdag in Zutphen. Een trieste opkomst. Een nestverslag is daardoor onmogelijk. Bij de nabespreking zei de keurmeester dat zowel ouders als de kinderen prima vertegenwoordigers van het ras zijn. Dat maakte veel goed.

Jikke en de F-jes
12 maart 2009
Bericht van de puppen
2009
Buurhonden op bezoek
5 april 2009
Puppybezoek Langelo
23 februari 2009
Zweet in het Diemer Bos
16 februari 2009

Niels en Jacqueline kwamen langs om Jikke te laten zien. De foto's zijn van de wandeling over de Bijlmerweide. Jikke kon de mannen wel waarderen.

De baasjes van Joppe, Doutzen, Dibbe en Roef* hebben verhalen en foto's gestuurd van hun eerste twee weken in hun nieuwe huis. *pups van Feike en Sietske

De buurvrouw was bevallen, en dan is het prettig als de honden even tijdelijk ergens onderdak hebben. Bij ons dus. Dat was even wennen voor Fido en Feike, maar de teven Kyra en Brownie pasten zich prima aan.

23 februari. De laatste keer dat we alle pups bij elkaar zien. De volgende keer wordt de fokkersdag.

14 februari. Fam. Sikkema, baasjes van Jikkejolien, stuurden enkele foto's.

Op 7 februari waren we zelf in Langelo. Daar woont Jikkejolien. Haar nest (met Feike) was toen vier weken oud. Enkele sfeerplaatjes van het hechte elftal

Gisteren twee zweet (=bloed) sporen uitgezet in het Diemerbos. 24 uur later mocht eerst Feike laten zien of hij het spoor nog kon volgen. Daarna liet Fido zijn kunsten zien.

Voor het laatst
4 januari 2009
Alle elf maken het goed...
17 januari 2009
Abcoude-Bijlmermeer
13 oktober 2008
Fryske Hounen
22 augustus 2008
Feike op Fokkersdag
18 oktober 2008

De laatste keer op bezoek bij Marianne (foto boven, met Fido, L en Dibbe, R) en Hans. Feike maakt kennis met zijn pups.

Tja wat doe je dan als vader... Op de site van Alde-Leane alle plaatjes van het E-nest.

Alle elf pups inclusief moeder Jikkejolien maken het goed. Uiteraard wordt er regelmatig gedronken. En kijk eens hoe groot ze nu zijn... (foto's fam. Sikkema)

De auto had een grote beurt nodig. In Abcoude zit de dealer. Feike ging mee en de terugweg gingen we lopen. In de randstad? Jazeker. Lees en kijk hoe groen zo'n wandeling is.

Op bezoek geweest bij Margreet en Wilma, trotse bezitters van drie vrolijke Wetterhounen: Fedde, Tosca en de jongste Meike. Naast het korenveld en tussen de windmolens. Daarna mochten Fido en Feike ook even uitwaaien.

Het nest van Aske en Feike was een van de 25 stabijhounnesten die op de NVSW Fokkersdag in Zutphen werd beoordeeld. De nestkeuringen vond plaats in de Hanzehal in Ring 4. De keurmeester had een paar kanttekeningen; de afzonderlijke keurrapporten waren beduidend positiever. Fido logeerde in de stad en maakte kennis met scooters, fietsers, auto’s en trams en ging uit wandelen in het Vondelpark.

 

Jeltje, dochter van Feike
16 december 2007
Dula in de prijzen
3 februari 2008
Fokkersdag Zutphen
17 mei 2008
Feike 4e Openklas
12 april 2008
Mee naar Texel?
23 maart 2008

Jeltje boft maar. Ze woont op anderhalve km. van het strand van 's Gravezande samen met Bijke en haar baasjes. Fido en Feike waren op bezoek en in hun sas, al hadden zij meer oog (lees:neus) voor duinkonijnen (foto Jan Buitelaar) . Jelte liet een paar keer zien hoe snel ze was door in volle spurt rijdende sulkies in te halen. Feike liet zich niet op zijn kop zitten en wist haar een keer bij te benen en in te halen. Foto homepage van Feike en Jeltje door Jan Buitelaar

Tot Best in Kind-Hond Show van de jaarlijkse clubmatch van de KC GNON-EMMEN werd uitgeroepen Ewout van der Velde uit Ommen met zijn Stabij Dula. Moeder Ingrid van der Velde was enorm verguld met het resultaat. Zelf behaalde zij met het 4 maanden oude stabijhounteefje - dochter van Feike en hun eigen stabij Aske - het predikaat (meest) Veelbelovend. Foto's: uwhondenkat.nl

 

Op de Fokkersdag van de NVSW in Zutphen werden 2 nesten van Feike gekeurd. Van het nest met Elle Fan de Bjirkentun werd keurmeester Diana Striegel 'wel vrolijk', o.a. van de prettige karakters. Van het nest met Jikkejolien zei ze: "Dat zijn stabij's daar twijfelt niemand aan." Vertederend was de ontmoeting tussen een 15 jaar oude Stabij en een 12 weken oude Stabijpup.

De Kampioens Clubmatch NVSW 2008 was uitmuntend voor Feike

Tweede Paasdag naar Texel. Sneeuwbuien trokken langs de kust en over de duinen. De zon liet zich ook regelmatig zien. Enkele sfeerplaatjes.

 

Kerstvakantie
1 januari 2008
Puppyplezier
13 augustus 2007
Aske, Dula en Tebbe
13 oktober 2007
Fokkersdag NVSW
20 oktober 2007
Pups naar nieuwe baas
1 december 2007

Vanuit het gehuurde huisje in Ommen kun je lopend direct overal naar toe. Landgoed Eerde (homepage), Lemelerberg, langs de Regge. Daar zagen we de 30e het slotstuk van een gesimuleerde vossenjacht met een meute honden, ruiters met rode jassen tot en met het verzamelen en het afblazen. Daags daarvoor hebben we nog gewandeld met Aske en Dula (foto boven vader,moeder, dochter en Jenne)

Voor de laatste keer bij Jenne en Ingrid op puppybezoek. Vieren-dertig plaatjes puur puppyplezier. Aske van 't Buske bracht op 23 juni vier pups (2/2) ter wereld. Drie dagen oud, worden ze gewogen . en de grootte vergeleken met een pak muisjes (2506 en 0107). Verder nog enkele plaatjes van 27 juni. Foto's Mariska en Ingrid v.d. Velde. Eerdere bezoeken aan de vier pups . Op 11 juli en daarna buiten op 20 juli .

Dula (bij moeder Aske) is uit het derde nest van Feike. Ze zijn net terug van een bezoek aan Tebbe, het andere teefje uit het nest. Foto's Familie v.d. Velde. Vorig weekend is het vierde nestje van Feike geboren in Boazum. Moeder Lokke bracht 9 pups ter wereld, waarvan 5 teven

Hierboven de keuring van Dieuwke door Diana Striegel. Ieke, fokster van Feike, showt haar. Na de nestbeoordeling worden altijd groepsfoto's als op de homepage gemaakt. Daarop ontbreekt Lokke de moeder van het gekeurde nest. Lokke heeft sinds 7 oktober de zorg voor de negen pups van /Feike.

 

De meeste pups van Lokke (en Feike) zijn met hun nieuwe baasjes mee. Een ervan deed wel heel sterk aan Feike denken. Een eerder bezoekje aan Bo(a)zum toen de pups zo'n vier weken oud waren.

 

Telegraaf sensationeel
26 mei 2006
Clubmatch Zutphen
28 april 2007
Vader, moeder en dochter
20 januari 2007
Nestkeuring Fido
31 maart 2007
Pups Feike en Jikkejolien
april/mei 2007

Fido en Feike sporen een 5 weken oud hangbuikzwijn op. Ellen, van Kinderboerderij Bijlmerweide, heeft 'm tijdelijk in een konijnenhok gedaan en Dafne (foto) heeft hem ondergebracht in het Beloofde Varkensland in Amstelveen. Het verhaal in de Telegraaf over Dapper Dodo is zo dramatisch dat Fido en Feike zich rot schrokken. Met dank aan Het Beloofde Varkensland voor de foto's. Het waargebeurde verhaal.

Op de Clubmatch waren ook Barke en Lobke (zoon en dochter van Fido en Sietske van de partij. Ook Aike en Bella (pups van Feike en Elle deden mee. Sietske werd 2e in haar klasse. Een diaverslag. Feike werd 'Uitmuntend' beoordeeld in de Open klasse Stabijhounreuen maar viel niet in de prijzen. Feike's bijna 15-jarige opa Midas werd 1e bij de veteranen .

Tijdens bezoek aan Voorthuizen (MAP-workshop) even naar Ede gereden. Lobke, dochter van Fido die inmiddels 1 jaar oud is, woont daar met haar moeder Sietske.

De keurmeester werd blij van het nest van Fido en Sietske. Een diaverslag Elke 10 seconden verschijnt automatisch een nieuwe foto.

Op 1 april kwam Feike's 2e nest ter wereld. 10 pups, evenveel reuen als teven. Moeder Jikke-jolien heeft er een behoorlijke kluif aan. Een diaverslag. 4 weken oud lvert vertederende plaatjes op. Wessel Sikkema, fokker van Jikkejolien, stuurde nog een aantal foto's